Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Cartofi gratinati cu carnati si cascaval

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-12-16
9.8/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cartofi gratinati cu carnati si cascaval

Cartofi gratinati la cuptor, cu carnati, smantana si cascaval.

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi rosii;
  • 1 carnat;
  • 500 ml de lapte;
  • 250 ml de smantana;
  • 100 g de cascaval;
  • 100 g de unt;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Cartofi gratinati cu carnati si cascaval

  • cartofii se spala cu tot cu coaja, se curata, se sterg bine si se taie rondele;
  • se aseaza apoi intr-o tigaie, se toarna laptele peste ei si se fierb 10 minute la foc mic;
  • se rastoarna apoi intr-o forma unsa cu unt, se adauga smantana, sare, 80 g de cascaval ras si untul ramas taiat bucatele; se introduce vasul la cuptor pentru 40 de minute;
  • separat, carnatul se pune intr-o cratita, se acopera cu apa rece si se fierbe la foc mic, timp de 40 de minute; dupa aceea, se inteapa din loc in loc, se lasa sa se scurga si se taie in bucati mai groase;
  • bucatile de carnat se aseaza apoi printre cartofi, se presara si restul de cascaval ras si se mai lasa inca 10 minute la cuptor, sa se gratineze.

Mod de servire

Se servesc calzi.

+ adauga comentariu pentru Cartofi gratinati cu carnati si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania