Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Cartofi inabusiti cu usturoi

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2016-11-29
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cartofi inabusiti cu usturoi

Mancare de cartofi si morcovi cu usturoi si dafin, presarata cu patrunjel verde.

Ingrediente

  • 6 cartofi albi potriviti;
  • 2 morcovi;
  • 4-5 catei de usturoi;
  • 2 linguri de unt;
  • 2 foi de dafin;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 lingurita de bulion;
  • sare si piper boabe.

Mod de Preparare Cartofi inabusiti cu usturoi

  • cartofii si morcovii se curata, se spala, se taie bucatele, respectiv rondele, si se pun intr-o oala cu ulei incins, amestecand continuu timp de 5 minute;
  • se adauga untul si se mai tine un minut pe foc, apoi se adauga apa cat sa acopere cartofii (nu foarte multa); se pun boabele de piper si foile de dafin si se acopera cu un capac, lasand mancarea sa fiarba la foc mic 30 de minute;
  • usturoiul se piseaza si se adauga in mancare la final;
  • se sareaza dupa gust, se adauga bulionul si se mai da intr-un clocot;
  • dupa ce se ia de pe foc, se presara patrunjel verde deasupra.

Mod de servire

Se servesc calzi, cu muraturi.

+ adauga comentariu pentru Cartofi inabusiti cu usturoi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania