Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Cartofi inabusiti cu usturoi

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2016-11-29
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cartofi inabusiti cu usturoi

Mancare de cartofi si morcovi cu usturoi si dafin, presarata cu patrunjel verde.

Ingrediente

  • 6 cartofi albi potriviti;
  • 2 morcovi;
  • 4-5 catei de usturoi;
  • 2 linguri de unt;
  • 2 foi de dafin;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 lingurita de bulion;
  • sare si piper boabe.

Mod de Preparare Cartofi inabusiti cu usturoi

  • cartofii si morcovii se curata, se spala, se taie bucatele, respectiv rondele, si se pun intr-o oala cu ulei incins, amestecand continuu timp de 5 minute;
  • se adauga untul si se mai tine un minut pe foc, apoi se adauga apa cat sa acopere cartofii (nu foarte multa); se pun boabele de piper si foile de dafin si se acopera cu un capac, lasand mancarea sa fiarba la foc mic 30 de minute;
  • usturoiul se piseaza si se adauga in mancare la final;
  • se sareaza dupa gust, se adauga bulionul si se mai da intr-un clocot;
  • dupa ce se ia de pe foc, se presara patrunjel verde deasupra.

Mod de servire

Se servesc calzi, cu muraturi.

+ adauga comentariu pentru Cartofi inabusiti cu usturoi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania