Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Cartofi umpluti

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-28
8.6/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cartofi umpluti

Se fac usor, arata bine si costa putin. Ce poftesti mai mult?

Ingrediente

  • 12 cartofi mari;
  • Umplutura: 1 ceapa; cimbru; sare si piper, dupa gust; 1 ou; 2 linguri de orez; 1 legatura de marar; 1 felie de franzela inmuiata in lapte; 500 g de carne tocata;
  • Sos: 1 pahar de bulion de rosii; 1 pahar de supa de carne; 1 lingurita de zahar; 1 paharel de vin; 1 praf de sare; cimbru; piper.

Mod de Preparare Cartofi umpluti

  • Umplutura: ceapa se taie marunt si se pune la calit; franzela se trece prin masina de tocat; cand ceapa s-a inmuita se adauga la prajit orezul si carnea; mararul se toaca pasta; oul se bate binisor; se stinge prajeala cu supa, se amesteca totul cu marar, ou, franzela, cimbru, se sareaza si se pipereaza;
  • Sosul: zaharul se pune pe foc la caramelizat; se stinge cu bulion si supa; se adauga sa fiarba vin, sare, piper, cimbru praf pana se leaga;
  • Cartofii: se fierb pe jumatate, se curata, se scobesc, se umplu, se asaza in cratita unsa cu unt, se ineaca in sos, se acopera, se pun la cuptor, la foc mic, cam jumatate de ora.

Mod de servire

Se servesc cu Merlot.

+ adauga comentariu pentru Cartofi umpluti COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania