Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de loboda

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
9.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de loboda

Ciorba olteneasca de primavara, proaspata si sanatoasa.

Ingrediente

  • 1 kg de loboda;
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 l de bors;
  • 200 ml de iaurt;
  • 1 ou;
  • 1 lingurita de hrean ras;
  • 1 capatana mica de usturoi;
  • leustean;
  • sare si piper, dupa gust.

Mod de Preparare Ciorba de loboda

  • loboda se spala bine si se taie in taietei lati;
  • ceapa se toaca, iar morcovul se rade pasta;
  • se pun toate acestea la fiert cu piper, in 2 l de apa clocotita;
  • usturoiul se face pasta;
  • dupa 30 de minute, fiertura se acreste cu bors, se adauga usturoiul, sare si se mai lasa inca 1-2 minute sa clocoteasca;
  • oul se bate cu iaurt si putina zeama de ciorba;
  • leusteanul se toaca;
  • ciorba se ia de pe foc, se drege cu iaurtul batut si cu hrean si se presara leusteanul.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de loboda COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania