Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Supa de legume suceveana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-17
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa de legume suceveana

Supa de legume, dreasa cu oua si smantana si presarata cu patrunjel tocat.

Ingrediente

  • 200 g de dovlecei;
  • 100 g de pastarnac;
  • 100 g de ardei gras;
  • 200 g de mazare;
  • 100 g de conopida;
  • 100 g de morcovi;
  • 100 g de telina;
  • 100 g de varza;
  • 150 g de ceapa;
  • 200 g de rosii;
  • 2 oua;
  • 150 g de faina;
  • 25 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Supa de legume suceveana

  • legumele se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa rece cu sare;
  • dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate in patru;
  • cand legumele sunt fierte, se strecoara supa, se potriveste de sare si piper si se drege cu galbenusurile batute cu smantana;
  • se serveste cu patrunjel tocat marunt deasupra.

+ adauga comentariu pentru Supa de legume suceveana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania