7,309 oferte
3,178 obiective

Cascaval umplut cu ciuperci si sunca

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-09-30
1.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cascaval umplut cu ciuperci si sunca

Rotita de cascaval afumat, umpluta cu amestec de ciuperci, sunca si marar, la cuptor.

Ingrediente

  • 1 rotita de cascaval afumat;
  • 300 g de ciuperci;
  • 150 g de sunca presata;
  • 1 lingura de faina;
  • 1 legatura de marar;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Cascaval umplut cu ciuperci si sunca

  • ciupercile curatate si sunca se taie bucatele, se calesc in ulei si se potriveste gustul de sare si piper; se presara apoi mararul si se mai lasa pe foc cateva minute;
  • cu un cutit bine ascutit, se scoate miezul cascavalului, umplandu-se rotita cu amestecul de sunca si ciuperci;
  • se infasoara apoi rotita intr-o folie de aluminiu unsa cu unt si se da la cuptor pentru 25 de minute;
  • dupa ce s-a copt, se lasa cascavalul sa se receasca putin, apoi se scoate din folie si se aseaza pe un platou cu salata verde.

+ adauga comentariu pentru Cascaval umplut cu ciuperci si sunca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania