Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Ceapa umpluta ca la Caransebes

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
9.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ceapa umpluta ca la Caransebes

Ceapa umpluta cu un interesant amestec de nuci cu paine, masline si verdeata, imbracata in sos de bulion si vin si servita cu smantana.

Ingrediente

  • 600 g de ceapa;
  • 100 g de masline;
  • 100 g de nuci pisate;
  • 100 g de paine;
  • 150 ml de ulei;
  • 20 g de faina;
  • 10 g de zahar;
  • 25 g de bulion de rosii;
  • 20 g de marar;
  • 20 g de frunze de patrunjel;
  • 100 g de smantana;
  • 100 ml de vin alb;
  • 15 g de sare;
  • 3 g de piper.

Mod de Preparare Ceapa umpluta ca la Caransebes

  • ceapa se curata si se fierbe intreaga, apoi se raceste si se scoate miezul;
  • nucile se amesteca cu painea inmuiata, jumatati de masline, miezul cepelor, sare, piper si verdeata tocata marunt;
  • cu acest amestec se umplu cepele;
  • separat, faina se rumeneste in uleiul bine incins, pana capata culoarea aurie, apoi se stinge cu bulion si vin; se presara zaharul si se dau cateva clocote;
  • sosul se toarna peste cepele umplute, iar deasupra se adauga smantana.

+ adauga comentariu pentru Ceapa umpluta ca la Caransebes COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania