7,297 oferte
3,178 obiective

Muschi picant ca la Sighisoara

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-13
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi picant ca la Sighisoara

Snitel de vita cu ou si cascaval ras.

Ingrediente

  • 1, 2 kg de muschi de vita;
  • 100 g de faina;
  • 200 ml de ulei;
  • 4 oua;
  • 250 g de cascaval;
  • 30 g de sare.

Mod de Preparare Muschi picant ca la Sighisoara

  • carnea se taie in portii a cate 120 g, apoi se bate cu ciocanul de snitel;
  • oule se bat, iar cascavalul se rade si se amesteca cu ouale;
  • carnea se sareaza, se trece prin faina, ou batut cu cascaval si se prajeste intr-o tigaie cu ulei incins, rumenindu-se pe ambele parti.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.

+ adauga comentariu pentru Muschi picant ca la Sighisoara COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania