Tocanita hunedoreana
La Hunedoara, tocanita se prepara din carne de porc si sos de mustar si smantana si e gustoasa de-ti vine sa-ti lingi degetele. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschi picant ca la Sighisoara
Snitel de vita cu ou si cascaval ras.
Ingrediente
- 1, 2 kg de muschi de vita;
- 100 g de faina;
- 200 ml de ulei;
- 4 oua;
- 250 g de cascaval;
- 30 g de sare.
Mod de Preparare Muschi picant ca la Sighisoara
- carnea se taie in portii a cate 120 g, apoi se bate cu ciocanul de snitel;
- oule se bat, iar cascavalul se rade si se amesteca cu ouale;
- carnea se sareaza, se trece prin faina, ou batut cu cascaval si se prajeste intr-o tigaie cu ulei incins, rumenindu-se pe ambele parti.
Mod de servire
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.