7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Ciorba de varza noua si carne

Ciorba de varza noua si carne

Ciorba de varza noua cu carne de porc si sos de rosii, dreasa cu smantana si inmiresmata cu cimbru. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Cel mai mare centru de relaxare, wellness si divertisment din Europa, deschis langa Bucuresti

Cel mai mare centru de relaxare, wellness si divertisment din Europa, deschis langa Bucuresti

La 15-20 km nord de Bucuresti (langa localitatea Corbeanca) si 30 km de Ploiesti, pe DN1, s-a deschis cel mai mare centru de relaxare, wellness si divertisment cu apa termala din Europa - Therme Bucuresti. Complexul, construit de firma austriaca A-Heat si dezvoltat de firma germana Wund, se intinde pe o suprafata totala de 250.000 m patrati, aici urmand sa mai fie construite un cartier de case, o sala de concerte si un hotel de 5 stele. Facilitatile de distractie sunt complet noi in Romania, transformand Therme Bucuresti in locul ideal de relaxare si entertainment pentru intreaga familie.

Cladirea care gazduieste centrul este una unicat, cu o arhitectura futurista, conceputa aproape integral din sticla (cu un acoperis retractabil), construita greenfield. Reprezinta si cea mai mare gradina botanica din Romania, cu un numar de peste 800.000 de plante si o suprafata totala inverzita de 18.000 mp. In parcarea de 1.800 de locuri sunt plantati 1.200 de arbori, iar interiorul gazduieste cea mai mare padure de palmieri din Europa - 500 de exemplare aduse din 6 tari. "Vedeta" din gradina Therme Bucuresti este Ficus Religiosa, supranumit si Copacul Intelepciunii, sub care printul Siddharta a meditat si a gasit "iluminarea", pentru a deveni, ulterior, Buddha.

Apa termala este extrasa de la peste 3.100 metri adancime, acolo unde poluarea industriala nu a ajuns, fiind adusa la suprafata pentru a alimenta 8 piscine si 16 tobogane. Temperatura acesteia la mare adancime atinge pana la 85 de grade Celsius, iar pentru a ajunge in piscine la o temperatura de 33 de grade Celsius, apa termala este ozonificata, purificata, racita si schimbata din 4 in 4 ore. Compusii de fier, magneziu, mangan, siliciu, calciu, cupru, zinc, seleniu si PH-ul neutru ofera apelor termale de la Therme Bucuresti o actiune curativa recunoscuta si recomandata de medicina. Sarurile minerale imbunatatesc oxigenarea tesuturilor, magneziul ajuta la regenerarea celulara, iar manganul are efect antioxidant. Temperatura aerului in interior este de 29-30 de grade Celsius.

Complexul este impartit in 3 zone, fiecare cu o destinatie clara:

1. The Palm, locul in care se gasesc cei 500 de palmieri, printre care sunt 3 piscine cu aromaterapie (cu litiu, calciu si magneziu) sau cu sare de la Marea Moarta ce contine minerale esentiale (magneziu, potasiu, calciu, brom şi iod). Aerul are temperatura unei zile de vara, iar oaspetii se pot relaxa intr-un sezlong cu hidromasaj.

2. Zona Elysium este dedicata saunelor tematice (6 saune), printre care si sauna umeda "Rainforest", cu o forma atipica, cu pereti din sticla si temperatura de 42-48 de grade. Fiecare sauna are un anumit design, miros specific si sistem sonor, aici facandu-se ritualuri de infrumusetare (impachetari ciocolata, miere, peeling, aromatherapy). Mai gasiti o piscina de relaxare cu seleniu si zinc, in care se afla un pool-bar, 9 gradene cu sezlonguri, zona dusului cala, numita si Floarea Evei, 3 cabinete de masaj si restaurantul Colonial, care va asteapta cu cele mai bune feluri de mancare à la carte.

3. Zona Galaxy este zona dedicata distractiei si cel mai probabil preferata celor mici. Aici se afla cea mai mare piscina cu valuri din Romania, cu 6 secvente de valuri, peste 16 tobogane, dintre care 7 sunt special amenajate pentru copii, cu o lungime totala de 1,5 km si inaltimi de pana la 12 metri.

Therme Bucuresti este deschis 12 luni pe an, iar programul de functionare dupa cum urmeaza: luni - joi, intre 09:30 - 23:30, si vineri, sambata, duminica, intre 08:00 - 01:00. Preturile difera in functie de varsta si zona in care mergeti, fiind concepute si pachete speciale Family.
 



"Cel mai mare centru de relaxare, wellness si divertisment din Europa, deschis langa Bucuresti" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Cel mai mare centru de relaxare, wellness si divertisment din Europa, deschis langa Bucuresti COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania