Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Paine de casa cu lapte

Paine de casa cu lapte

Painea este un aliment popular preparat cu ingrediente minime, cum ar fi faina de grau, apa si sarea, toate sub actiunea drojdiei, ingredientul de dospire. In regiunea Banatului aluatul de paine se pl ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Chec ca-n Banat

Reteta adaugata de catre skytrip in data de 2011-02-23
8.6/10 din 7 voturi


Descriere Chec ca-n Banat

Checul este un desert pufos, racoros, incredibil de elegant, intotdeauna irezistibil de bun.

Ingrediente

  • 1 kg de faina;
  • 8 oua;
  • 1 paharel mic de rom;
  • praf de copt;
  • 1 ceasca mare zahar (300 g);
  • 50 g miez de nuca macinata;
  • 1 pachet 1/2 de unt;
  • 100 g de stafide;
  • coaja de la o lamaie;
  • zahar vanilat.

Mod de Preparare Chec ca-n Banat

  • se prepara o crema frecand untul, impreuna cu 1/2 din cantitatea de zahar si cele 8 galbenusuri;
  • praful de copt se dizolva in rom;
  • se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, praful de copt dizolvat, nuca, stafidele, si se amesteca bine;
  • albusurile se bat spuma deasa cu restul de zahar;
  • se incorporeaza toate si se adauga treptat faina;
  • tavile tapetate cu hartie de copt, unsa cu unt, se umplu cu aluat;
  • cuptorul trebuie sa fie incins la inceput si molcomit apoi;
  • cand este copt si frumos rumenit, checul se scoate din tava cat este cald si se lasa la racit.

+ adauga comentariu pentru Chec ca-n Banat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania