Miel la tava
Aceasta specialitate se recomanda a fi prezenta in toate meniurile de Pasti de pe ale noastre meleaguri, nu doar in Muntenia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chiftelute de icre
Icrele sunt bune si in ciorba sau prajite, insa nu sunt de ocolit sub forma de chiftele.
Ingrediente
- 300 g de icre;
- 3 cartofi;
- 3 oua;
- 1 ceapa;
- sare si piper;
- ulei pentru prajit;
- 100 g de faina si 100 g faina de malai bine amestecate;
- cativa catei de usturoi.
Mod de Preparare Chiftelute de icre
- se fierb cartofii, se curata de coaja si se piseaza;
- se toaca ceapa bob de orez;
- se freaca cartofii cu icre, oua, ceapa, sare si piper;
- se incinge uleiul;
- se formeaza chiftelele, se dau prin faina cu malai si se pun la prajit pana se rumenesc.
Mod de servire
Se pot servi cu vin alb sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.