7,297 oferte
3,178 obiective

Chiftelute de peste in sos tomat

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-06-30
4.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Chiftelute de peste in sos tomat

Chiftelute de peste in sos de rosii cu dafin.

Ingrediente

  • 1,5 kg de carne de peste file;
  • 2 legaturi de marar;
  • 1 l de suc de rosii;
  • 2 foi de dafin;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Chiftelute de peste in sos tomat

  • carnea de peste si mararul se toaca, apoi se amesteca si se formeaza chiftele care se prajesc in ulei; dupa ce se scot din tigaie, se aseaza pe o farfurie tapetata cu servet de hartie, care sa absoarba grasimea;
  • sucul de rosii se pune la fiert, la foc mic, impreuna cu putin ulei, foile de dafin, sare si piper dupa gust;
  • dupa ce sosul a fiert, se adauga, cu grija, chiftelele si se mai lasa sa dea in unu-doua clocote.

+ adauga comentariu pentru Chiftelute de peste in sos tomat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania