Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Inima de porc umpluta

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-08
8.9/10 din 10 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Inima de porc umpluta

Inima de porc umpluta cu amestec de carne, ficat, ceapa, patrunjel verde si ou.

Ingrediente

  • 1 inima de porc;
  • 50 g de ficat;
  • 100 g de paine;
  • 1 ou;
  • 1 ceapa;
  • 1/2 lamaie;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • 100 g de faina;
  • 100 g de untura;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Inima de porc umpluta

  • inima se curata de vinisoare si pielite, se spala si se usuca;
  • mijlocul se scobeste cu ajutorul unui cutit, ramanand marginea din carne de grosimea degetului mare;
  • carnea scoasa se toaca impreuna cu ceapa, ficatul, apoi se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa, patrujelul, coaja de lamaie, oul batut, sare si piper;
  • se umple inima cu amestecul obtinut si se coase, apropiindu-i marginile;
  • din restul umpluturii se fac galuste, care se dau prin faina si se fierb in apa clocotita cu sare;
  • inima se prajeste in untura incinsa, apoi se acopera cu apa si se lasa la fiert, pentru aproimativ o ora; din cand in cand, se mai adauga din apa in care au fiert galustele;
  • se serveste taiata felii, cu galuste imprejur;
  • sosul ramas in cratita se ingroasa cu o lingura de faina si se toarna peste garnitura.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de orez sau paste.

+ adauga comentariu pentru Inima de porc umpluta COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania