Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Muschi impletit

Muschi impletit

Inventie extrem de simpla, dar interesanta, muschiuletul impletit se gateste pe la Campulung si se asorteaza cu un vin rosu. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Inima de porc umpluta

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-08
8.9/10 din 10 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Inima de porc umpluta

Inima de porc umpluta cu amestec de carne, ficat, ceapa, patrunjel verde si ou.

Ingrediente

  • 1 inima de porc;
  • 50 g de ficat;
  • 100 g de paine;
  • 1 ou;
  • 1 ceapa;
  • 1/2 lamaie;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • 100 g de faina;
  • 100 g de untura;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Inima de porc umpluta

  • inima se curata de vinisoare si pielite, se spala si se usuca;
  • mijlocul se scobeste cu ajutorul unui cutit, ramanand marginea din carne de grosimea degetului mare;
  • carnea scoasa se toaca impreuna cu ceapa, ficatul, apoi se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa, patrujelul, coaja de lamaie, oul batut, sare si piper;
  • se umple inima cu amestecul obtinut si se coase, apropiindu-i marginile;
  • din restul umpluturii se fac galuste, care se dau prin faina si se fierb in apa clocotita cu sare;
  • inima se prajeste in untura incinsa, apoi se acopera cu apa si se lasa la fiert, pentru aproimativ o ora; din cand in cand, se mai adauga din apa in care au fiert galustele;
  • se serveste taiata felii, cu galuste imprejur;
  • sosul ramas in cratita se ingroasa cu o lingura de faina si se toarna peste garnitura.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de orez sau paste.

+ adauga comentariu pentru Inima de porc umpluta COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania