7,297 oferte
3,178 obiective

Chiftelute din spanac

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-03-27
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Chiftelute din spanac

Chiftelute cu spanac, cartof si cascaval, prajite in ou si pesmet.

Ingrediente

  • 1 kg de spanac;
  • 2 oua;
  • 1 cartof;
  • 50 g de cascaval;
  • 100 g de pesmet;
  • 120 g de faina;
  • 30 g de unt;
  • 100 ml de lapte;
  • 200 ml de ulei;
  • 2 felii de paine;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Chiftelute din spanac

  • spanacul se curata, se spala si se fierbe in apa usor sarata, apoi se scurge bine si se toaca marunt;
  • cartoful se da pe razatoarea mica, iar painea se inmoaie in apa;
  • se topeste untul intr-o craticioara, se presara 20 g de faina, se amesteca si apoi se toarna treptat laptele, omogenizand compozitia;
  • se amesteca spanacul cu 2 linguri de sos alb, cartoful stors, un ou, cascavalul ras, painea stoarsa, sare si piper dupa gust;
  • se formeaza chiftelute, care se trec prin faina, ou batut si pesmet, si se prajesc in baie de ulei incins, la foc mediu, intorcandu-se cu grija pe ambele parti.

+ adauga comentariu pentru Chiftelute din spanac COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania