7,297 oferte
3,178 obiective

Ciolan de porc cu cartofi natur

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2016-12-30
4.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciolan de porc cu cartofi natur

Ciolan de porc in sos de rosii cu cartofi natur si patrunjel proaspat.

Ingrediente

  • 1 kg de ciolan de porc;
  • 500 g de cartofi;
  • 2 cepe;
  • 50 ml de ulei;
  • 100 g de rosii in bulion;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciolan de porc cu cartofi natur

  • ciolanul se curata, se taie carnea in bucati potrivite ca marime, se oparesc in apa clocotita, apoi se spala;
  • ceapa se taie julien, apoi se inabusa in ulei incins cu putina apa;
  • se adauga rosiile, se lasa vreo 10 minute sa fiarba inabusit, dupa care se pun bucatile de carne si se toarna bulionul, introducand vasul la cuptor;
  • dupa 15-20 de minute, se scoate din cuptor, se toara 1 l de apa, se sareaza, se pipereaza si se lasa la fiert, la foc potrivit;
  • cartofii se curata, se spala, se taie in felii si se fierb, apoi se pun pe o tava si se dau la cuptor, cat sa se rumeneasca putin;
  • ciolanul se serveste cald, cu cartofi si patrunjel tocat.

+ adauga comentariu pentru Ciolan de porc cu cartofi natur COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania