Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de potroace ilfoveana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-12-30
9.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de potroace ilfoveana

Ciorba de tacamuri si maruntaie de pasare, dreasa cu galbenusuri de ou si servita cu leustean tocat fin deasupra.

Ingrediente

  • 1 kg de oase de vaca;
  • 100 g de morcovi;
  • 150 g de ceapa;
  • 80 g de patrunjel (radacina);
  • 80 g de orez;
  • 1 kg de tacamuri si maruntaie de pasare;
  • 100 g de telina;
  • 80 g de pastarnac;
  • 1 l de zeama de varza;
  • 2 oua;
  • 60 g de leustean;
  • 20 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Ciorba de potroace ilfoveana

  • oasele se spala, se sparg in lungime si se pun la fiert in 1,5 l de apa rece cu putina sare;
  • dupa cca. 2 ore, se adauga tacamurile si maruntaiele de pasare;
  • cand acestea sunt aproape fierte, se pune zarzavatul tocat marunt, la care, odata inmuiat, se adauga orezul;
  • se acreste cu zeama de varza, se drege cu galbenusurile de oua si se serveste cu leustean tocat fin deasupra.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de potroace ilfoveana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania