Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Bors pescaresc

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-02-28
9.7/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors pescaresc

Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturoi.

Ingrediente

  • 1 crap;
  • 2-3 bibani;
  • 1-2 carasi cu tot cu icre;
  • 1 salau;
  • 1 stiuca;
  • 1 somn;
  • 1 ceapa;
  • ardei iute;
  • 1 lingura de sare.

Mod de Preparare Bors pescaresc

  • se curata si se spala pestele;
  • in 2 litri de apa se adauga o ceapa si o lingura mare de sare, iar in momentul cand apa da in clocot se adauga pestele;
  • dupa 20 de minute de la primul clocot, se pune otetul, iar cand zeama se va albi se poate spune ca borsul este gata.

Mod de servire

Se serveste cu hrean ras deasupra.

+ adauga comentariu pentru Bors pescaresc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania