Mamaliga cu ciuperci
Mamaliga cu ciuperci si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2017-04-30
3 voturi
din Descriere Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa
O delicioasa fiertura, care, servita cu smantana si verdeata, iti potoleste foamea pentru o zi intreaga.
Ingrediente
- 500 g de carne de porc;
- 150 g de morcovi;
- 150 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
- 50 g de telina (radacina);
- 150 g de ceapa;
- 150 g de faina;
- 1 ou;
- 150 g de smantana;
- 50 g de verdeata;
- 4 g de sare de lamaie;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa
- carnea se taie in bucati mari, se spala si se pune la fiert cu sare; cand da in fiert, se ia spuma;
- zarzavatul se curata, se spala, se taie marunt si se pune la prajit; se stinge apoi cu zeama si se lasa sa fiarba; se adauga peste carne;
- din ou si faina se prepara o coca moale, in care se pune putina sare; aceasta se taie sub forma de taitei si se introduce in ciorba care fierbe;
- se acreste cu sare de lamaie, dupa gust;
- cand e gata, se serveste cu smantana si verdeata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.