Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa

O delicioasa fiertura, care, servita cu smantana si verdeata, iti potoleste foamea pentru o zi intreaga.

Ingrediente

  • 500 g de carne de porc;
  • 150 g de morcovi;
  • 150 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
  • 50 g de telina (radacina);
  • 150 g de ceapa;
  • 150 g de faina;
  • 1 ou;
  • 150 g de smantana;
  • 50 g de verdeata;
  • 4 g de sare de lamaie;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa

  • carnea se taie in bucati mari, se spala si se pune la fiert cu sare; cand da in fiert, se ia spuma;
  • zarzavatul se curata, se spala, se taie marunt si se pune la prajit; se stinge apoi cu zeama si se lasa sa fiarba; se adauga peste carne;
  • din ou si faina se prepara o coca moale, in care se pune putina sare; aceasta se taie sub forma de taitei si se introduce in ciorba care fierbe;
  • se acreste cu sare de lamaie, dupa gust;
  • cand e gata, se serveste cu smantana si verdeata.

+ adauga comentariu pentru Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania