Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba ca in Bihor

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-29
9.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba ca in Bihor

O fiertura gustoasa de legume, servita cu smantana si tarhon.

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde;
  • 1 kg de cartofi;
  • 250 g de morcovi;
  • 250 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac, telina);
  • 200 g de ceapa;
  • 550 ml de ulei;
  • 75 g de faina;
  • 250 g de smantana;
  • 2 oua;
  • 100 g de ardei gras;
  • 100 g de rosii;
  • 1 kg de oase;
  • 50 ml de otet;
  • 1 legatura de tarhon;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Ciorba ca in Bihor

  • oasele se spala bine si se pun la fiert cu sare, mai intai la foc tare, pana la spumare, apoi la foc domol;
  • ceapa, morcovii, albitura si ardeii se taie marunt, cartofii si rosiile cubulete; se taie si fasolea verde;
  • ceapa, morcovii si albitura se calesc in ulei; cand s-au inmuiat, se adauga ardeiul gras;
  • aceste legume, dar si cartofii, se adauga apoi in zeama de oase;
  • cand sunt aproape fierte, se adauga fasolea, apoi, dupa doua clocote, rosiile;
  • tarhonul se taie marunt;
  • ouale se amesteca cu faina si smantana; se adauga tarhonul;
  • la final, aceasta compozitie se toarna treptat in ciorba, amestecand incet;
  • se acreste dupa gust.

+ adauga comentariu pentru Ciorba ca in Bihor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania