Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba cu rasol de porc

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-03-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba cu rasol de porc

Ciorba ardeleneasca cu rasol de porc, zarzavat si orez, imbogatita cu smantana, ou, tarhon si patrunjel.

Ingrediente

  • 400 g de rasol de porc;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina de albitura;
  • 1 ceapa;
  • 1 telina;
  • 2 oua;
  • 100 g de smantana;
  • 1 lingura de orez;
  • 12 ml de otet;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 legatura de tarhon;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba cu rasol de porc

  • se curata si se spala morcovii, albitura si telina, apoi se toaca in cubulete;
  • ceapa se curata, se spala si se toaca marunt;
  • se spala rasolul si se pune la fiert in apa cu sare; dupa ce se aduna spuma, se adauga in oala zarzavaturile;
  • cand s-au fiert toate, se scoate rasolul, se taie in bucatele mici si se tine la cald;
  • se alege si se spala orezul, se toaca marunt tarhonul si se amesteca smantana cu 2 galbenusuri si o lingurita de otet, apoi se adauga toate in ciorba si se mai lasa la fiert 10 minute;
  • in farfurii, se pune rasolul, se toarna ciorba si se presara patrunjel tocat marunt.

+ adauga comentariu pentru Ciorba cu rasol de porc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania