Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Piure de castane

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-06-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Piure de castane

Piure de castane servit cu frisca.

Ingrediente

  • 40 de castane;
  • 300 g de zahar;
  • 2 linguri de rom;
  • 3 foi de gelatina;
  • 125 g de frisca.

Mod de Preparare Piure de castane

  • se cresteaza coaja castanelor si se pun la fiert cu apa rece; dupa 15 minute, se curata usor de coaa, apoi se fierb, se trec prin masina de tocat si prin sita;
  • se prepara un sirop din zahar si 1/2 pahar de apa si se fierbe cu castanele pana se ingroasa;
  • se adauga romul, frisca si foile de gelatina inmuiate in apa clocotita; se amesteca, se toarna intr-o forma umezita si se lasa doua-trei ore la congelator;
  • se serveste garnisita cu ciocolata rasa si frisca.

+ adauga comentariu pentru Piure de castane COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania