Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de burechite

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-02
10.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de burechite

Ciorba de legume cu bors si perisoare in aluat.

Ingrediente

  • 1/2 kg de carne tocata;
  • 1 morcov;
  • 1 pastarnac;
  • 2 cepe;
  • 3 oua;
  • 1 l de bors;
  • suc de rosii;
  • cateva fire de leustean;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba de burechite

  • o ceapa, morcovul si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pun la fiert, impreuna cu sucul de rosii;
  • carnea tocata se amesteca cu cealalta ceapa tocata marunt, patrunjel taiat fin si 2 oua; din amestecul rezultat se formeaza perisoare;
  • dintr-un ou si putina apa se face o foaie de taitei, care se intinde cat se poate de mult;
  • din aceasta foaie se taie dreptunghiuri in care se pun perisoarele, dupa care se impaturesc bine;
  • cand ciorba este aproape gata, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga borsul si burechitele cu perisoare.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de burechite COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

Va multumim pentru comentariu, acesta va fi publicat dupa moderare.

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania