Soufle de svaiter
Un preparat deosebit si gustos, din lapte, svaitzer, oua si unt. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de burechite
Ciorba de legume cu bors si perisoare in aluat.
Ingrediente
- 1/2 kg de carne tocata;
- 1 morcov;
- 1 pastarnac;
- 2 cepe;
- 3 oua;
- 1 l de bors;
- suc de rosii;
- cateva fire de leustean;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de burechite
- o ceapa, morcovul si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pun la fiert, impreuna cu sucul de rosii;
- carnea tocata se amesteca cu cealalta ceapa tocata marunt, patrunjel taiat fin si 2 oua; din amestecul rezultat se formeaza perisoare;
- dintr-un ou si putina apa se face o foaie de taitei, care se intinde cat se poate de mult;
- din aceasta foaie se taie dreptunghiuri in care se pun perisoarele, dupa care se impaturesc bine;
- cand ciorba este aproape gata, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga borsul si burechitele cu perisoare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.