7,297 oferte
3,178 obiective

Tochitura moldoveneasca la tigaie

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-20
8.4/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tochitura moldoveneasca la tigaie

Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi.

Ingrediente

  • 500 g de ficat de porc sau de vita;
  • 500 g de rinichi de porc sau de vita;
  • 500 g de pulpa de porc;
  • 500 g de carnaciori;
  • 10 oua;
  • 800 g de malai;
  • 200 g de casacaval;
  • 100 g de unt;
  • 1 fir de cimbru;
  • 50 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Tochitura moldoveneasca la tigaie

  • ficatul, rinichiul, pulpa de porc si carnaciorii se taie cubulete si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei;
  • se condimenteaza cu piper, cimbru si sare;
  • din malai se prepara o mamaliga;
  • se serveste cu mamaliguta, peste care se pune un ou ochi (ingredientele sunt pentru 10 portii), iar deasupra tochiturii se presara cascaval ras;
  • se mai adauga un cubulet de unt;
  • se serveste cu mujdei de usturoi.

+ adauga comentariu pentru Tochitura moldoveneasca la tigaie COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania