Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Ciorba de fasole cu afumatura

Reteta adaugata de catre grigoreana in data de 2016-12-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de fasole cu afumatura

Ciorba de fasole cu carnati afumati si costita, imbogatita cu fidea si cimbru.

Ingrediente

  • 300 g de fasole;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina de albitura;
  • 1 ceapa;
  • 2 catei de usturoi;
  • 100 g de fidea;
  • 3-4 rosii;
  • 50 ml de otet;
  • 350 g de carnati afumati;
  • 100 g de costita afumata;
  • cimbru;
  • sare.

Mod de Preparare Ciorba de fasole cu afumatura

  • se fierbe fasolea in 3-4 ape, in ultima punandu-se si sare;
  • se adauga morcovii si albitura rase, ceapa tocata, mujdeiul de usturoi, cimbrul si rosiile pasate;
  • dupa ce au dat in fiert, se pune fideaua;
  • costita se taie, se caleste, se adauga carnatii feliati, care apoi se pun la ciorba;
  • se acreste ciorba cu otet si se adauga sare dupa gust.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de fasole cu afumatura COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania