Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de pasare pitesteana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-11-29
8.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de pasare pitesteana

O gustoasa ciorba din carne de pasare si legume, dreasa cu ou si zeama de lamaie.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de pasare;
  • 200 g de maruntaie de pasare;
  • 250 g de morcovi;
  • 100 g de telina;
  • 250 g de ceapa;
  • 100 g de orez;
  • 100 g de untura;
  • 50 g de patrunjel verde;
  • 400 g de rosii;
  • 1 lamaie;
  • 10 oua;
  • 30 g de sare.

Mod de Preparare Ciorba de pasare pitesteana

  • puiul si maruntaiele se portioneaza si se pun la fiert, in apa rece cu sare; se spumeaza;
  • legumele se taie in cuburi foarte mici si se trag in grasime, apoi se adauga peste carne, cand da in fiert;
  • dupa 10-15 minute se adauga orezul, iar dupa ce fierbe 5 minute se pun si rosiile fara pielite;
  • cand este fiarta se adauga zeama de lamaie;
  • ouale se bat si se toarna subtire; se amesteca cu polonicul, ca sa se formeze fire subtiri, intregi;
  • cand se serveste se pune patrunjel verde pe deasupra.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de pasare pitesteana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania