
Mushiulet de porc impanat la gratar
Facut pe gratar si impanat cu slanina si usturoi, muschiuletul de porc devine un deliciu culinar. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
 - Vacanta mea de iarna 30-01-2017
 - Partiile din Romania 30-01-2017
 - Bucovina, colt de rai 30-01-2017
 
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]()  | 
                    
Descriere Placinta ciobaneasca
Inventie ardeleneasca, coapta molcom la cuptor si mancata-ncetisor.
Ingrediente
- 1/2 kg de cartofi;
 - 300 g de carne de porc tocata (se poate folosi si carne de vita sau de pui);
 - 2 morcovi;
 - 1 ardei gras;
 - 1 ceapa;
 - 3 linguri de unt;
 - ulei;
 - sare;
 - condimente, dupa gust.
 
Mod de Preparare Placinta ciobaneasca
- cartofii se taie cubulete si se pun la fiert;
 - morcovii se taie rondele, iar ardeiul gras pe lung;
 - separat, intr-o tigaie, se incinge uleiul si se pune la calit ceapa tocata marunt;
 - dupa ce s-a rumenit, se adauga carnea, morcovii, ardeiul si condimentele; se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc mediu 15-20 de minute;
 - cartofii fierti se pasereaza cu untul si un praf de sare, obtinandu-se un piureu mai consistent;
 - se aseaza intr-o tava compozitia de carne si legume, peste care se distribuie uniform piureul;
 - se da la cuptor 20-25 de minute, la foc mediu, pana cand prinde o crusta bine rumenita.
 
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
            
 

Fii primul care comenteaza asta.