Crema de caise
Un desert cu adevarat special, cu un gust delicios si un aspect deosebit, de preparat la ocazii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de urzici
Potrivita pentru sezonul de primavara, usoara si plina de vitamine.
Ingrediente
- 1/2 kg de urzici;
- 1 capatana mica de usturoi;
- 200 ml de iaurt;
- 1 l de bors;
- leustean, piper si sare;
- 1 ceapa;
- 2-3 linguri de orez;
- 1 ou;
- 1 lingurita de hrean ras.
Mod de Preparare Ciorba de urzici
- se spala bine urzicile, se indeparteaza tulpinele mai groase, se oparesc si se toaca;
- se taie ceapa marunt;
- se pune totul la fiert in 2 l de apa clocotita;
- se toaca usturoiul;
- dupa 30 de minute se adauga orezul;
- se bate iaurtul cu ou, zeama din ciorba si usturoi pisat;
- dupa ce orezul a fiert un sfert de ora, se pune borsul cu hrean;
- se toaca leusteanul;
- dupa ce a fiert borsul 5 minute, se drege ciorba cu iaurt batut, cateva clocote si apoi se ia de pe foc;
- se presara leustean.
Mod de servire
Se serveste cu ardei iute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.