Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba dobrogeana de berbec

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2015-10-25
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba dobrogeana de berbec

Ciorba dobrogeana de berbec, cu legume si zeama de varza.

Ingrediente

  • 500 g de pulpa de berbec;
  • 2 rosii;
  • 200 g de cartofi;
  • 1 morcov;
  • 1 ceapa;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 pastarnac;
  • 2 oua;
  • 1 l de zeama de varza;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba dobrogeana de berbec

  • carnea se curata, se spala, se taie in bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare;
  • intre timp, se curata cartofii, ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul, se spala si se toaca marunt;
  • rosiile se oparesc in alta oala cu apa clocotita, apoi se curata si se taie felii;
  • zeama de varza se fierbe pana clocoteste, apoi se strecoara;
  • se aduna spuma ori de cate ori e cazul, dupa care se pun zarzavaturile si, cand acestea sunt aproape fierte, se adauga rosiile si zeama de varza;
  • se mai lasa cateva clocote, apoi se drege cu ouale batute;
  • se serveste fierbinte, cu verdeata (marar si patrunjel) tocata deasupra.

+ adauga comentariu pentru Ciorba dobrogeana de berbec COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania