Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Branza zburata

Branza zburata

Laptele de vaca indata ce se va mulge sa se puie pe foc sa fearba; si ferband, iei lapte acru de oi cu un polonic, il pui in lapte pana ce cuprinde laptele deasupra si-l lasi de ferbe pana ce se coras ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba dobrogeana de berbec

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2015-10-25
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba dobrogeana de berbec

Ciorba dobrogeana de berbec, cu legume si zeama de varza.

Ingrediente

  • 500 g de pulpa de berbec;
  • 2 rosii;
  • 200 g de cartofi;
  • 1 morcov;
  • 1 ceapa;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 pastarnac;
  • 2 oua;
  • 1 l de zeama de varza;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba dobrogeana de berbec

  • carnea se curata, se spala, se taie in bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare;
  • intre timp, se curata cartofii, ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul, se spala si se toaca marunt;
  • rosiile se oparesc in alta oala cu apa clocotita, apoi se curata si se taie felii;
  • zeama de varza se fierbe pana clocoteste, apoi se strecoara;
  • se aduna spuma ori de cate ori e cazul, dupa care se pun zarzavaturile si, cand acestea sunt aproape fierte, se adauga rosiile si zeama de varza;
  • se mai lasa cateva clocote, apoi se drege cu ouale batute;
  • se serveste fierbinte, cu verdeata (marar si patrunjel) tocata deasupra.

+ adauga comentariu pentru Ciorba dobrogeana de berbec COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania