Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba olteneasca de pui

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-12
9.8/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba olteneasca de pui

Ciorba olteneasca de pui face parte dintre specialitatile des gatite de catre locuitorii din zona Olteniei.

Ingrediente

  • 1 pui mare;
  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • 1 legatura de loboda rosie;
  • 1 patrunjel;
  • 1 ardei gras verde;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • 1 ou;
  • 1 legatura de leustean;
  • 200 g de taietei de casa sau "zdrente";
  • 1 litru de bors.
  • sare, piper.

Mod de Preparare Ciorba olteneasca de pui

  • se pun la fiert, intregi, morcovul, ceapa, patrunjelul, timp 20 de minute;
  • se toaca ceapa verde, ardeiul gras si loboda;
  • se taie bucati puiul;
  • se adauga carnea la amestecul de legume si se pune la fiert 30 de minute;
  • se pregateste zeama groasa de taitei de casa sau de "zdrente";
  • se toaca verdeata si se adauga oul batut cu putin bors;
  • se amesteca ciorba cu borsul si taieteii (sau zdrentele) si se lasa 10 minute sa clocoteasca;
  • se adauga sare si piper dupa gust;
  • se ia de pe foc si se presara verdeata.

Mod de servire

Se serveste cu ardei murat.

+ adauga comentariu pentru Ciorba olteneasca de pui COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania