Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba pescareasca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-29
9.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba pescareasca

Sanatoasa, usoara si gustoasa - asa ar putea fi descrisa ciorba pescareasca specifica zonei dobrogene.

Ingrediente

  • 2 kg de cozi si capete de peste;
  • 250 g de morcovi;
  • 250 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
  • 500 g de ceapa;
  • 100 g de telina;
  • 100 g de bulion pasta;
  • 1, 5 kg de rosii;
  • 200 ml de otet;
  • 200 ml de ulei;
  • 50 g de leustean;
  • 50 g de verdeata;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Ciorba pescareasca

  • morcovii, telina, ceapa si albitura se curata, se taie in patratele mici si se calesc intr-o tigaie cu ulei incins, dupa care se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare;
  • pestele se curata si se spala, rosiile se taie cubulete, iar verdeata se toaca;
  • cand zarzavatul este fiert, se adauga otetul si bulionul si se potriveste de sare; se adauga apoi si pestele;
  • cand pestele este fiert, se adauga rosiile si verdeata si se mai da o data in fiert.

+ adauga comentariu pentru Ciorba pescareasca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania