Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Supa de rosii cu galuste de gris

Supa de rosii cu galuste de gris

Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciulama de ciuperci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-04-22
9.0/10 din 2 voturi


Descriere Ciulama de ciuperci

Acest preparat este atat de gustos ca-ti vine sa-l mananci din ce in ce mai des.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de pasare sau vitel;
  • ciuperci;
  • 2 linguri de faina;
  • 4 oua;
  • 1 morcov;
  • 2 legaturi de verdeata: marar si patrunjel;
  • 100 g de unt;
  • 4 linguri de smantana;
  • 1 ceapa;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciulama de ciuperci

  • se taie carnea bucati, se pune la fiert in apa rece, usor sarata, abia cat sa o acopere;
  • dupa ce da in clocot se spumuieste de doua-trei ori, apoi se adauga 1 morcov, 1 ceapa si se lasa sa fiarba domol;
  • se toaca patrunjelul;
  • dupa ce a fiert, carnea se da la o parte; separat, faina se trage in unt, dar fara sa se ingalbeneasca si se stinge cu zeama de la fiertura, amestecand bine, sa dea in cateva clocote;
  • se separa 4 galbenusuri, se amesteca cu 4 linguri de smantana si se toarna incet in sos, la foc mic;
  • se pun carnea si ciupercile peste sosul de faina si se amesteca vreo 2-3 minute;
  • se drege cu sare, piper si verdeata tocata.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de cartofi fierti sau piure.

+ adauga comentariu pentru Ciulama de ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania