Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciulama de ciuperci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-04-22
9.0/10 din 2 voturi


Descriere Ciulama de ciuperci

Acest preparat este atat de gustos ca-ti vine sa-l mananci din ce in ce mai des.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de pasare sau vitel;
  • ciuperci;
  • 2 linguri de faina;
  • 4 oua;
  • 1 morcov;
  • 2 legaturi de verdeata: marar si patrunjel;
  • 100 g de unt;
  • 4 linguri de smantana;
  • 1 ceapa;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciulama de ciuperci

  • se taie carnea bucati, se pune la fiert in apa rece, usor sarata, abia cat sa o acopere;
  • dupa ce da in clocot se spumuieste de doua-trei ori, apoi se adauga 1 morcov, 1 ceapa si se lasa sa fiarba domol;
  • se toaca patrunjelul;
  • dupa ce a fiert, carnea se da la o parte; separat, faina se trage in unt, dar fara sa se ingalbeneasca si se stinge cu zeama de la fiertura, amestecand bine, sa dea in cateva clocote;
  • se separa 4 galbenusuri, se amesteca cu 4 linguri de smantana si se toarna incet in sos, la foc mic;
  • se pun carnea si ciupercile peste sosul de faina si se amesteca vreo 2-3 minute;
  • se drege cu sare, piper si verdeata tocata.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de cartofi fierti sau piure.

+ adauga comentariu pentru Ciulama de ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania