Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Rulada din ceafa de porc cu castraveti acri

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-02
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rulada din ceafa de porc cu castraveti acri

Rulada din ceafa de porc cu umplutura de castraveti acri, ou si cascaval, condimentata cu boia dulce, nucsoara si cimbru.

Ingrediente

  • 1 kg de ceafa de porc fara os;
  • 300 g de castraveti acri;
  • 100 g de cascaval;
  • 1 lingurita de boia dulce;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 lingurita de cimbru uscat;
  • 1 ou;
  • 1 varf de cutit de nucsoara macinata;
  • 2 linguri de pesmet;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Rulada din ceafa de porc cu castraveti acri

  • carnea se spala, se scurge de apa si se taie astfel incat sa se obtina o "foaie" de cca. 1 cm grosime, peste care se presara piper si sare;
  • castravetii se taie cubulete, se storc bine de zeama si se amesteca intr-un castron cu pesmetul, oul, cascavalul ras, boiaua dulce, cimbrul si nucsoara;
  • compozita obtinuta se intinde pe "foaia" din carne, apoi se ruleaza si se leaga cu ata alimentara;
  • rulada se unge cu ulei si se da la cuptorul incins.

Mod de servire

Se serveste taiata felii, cu garnitura de conopida si morcovi fierti.

+ adauga comentariu pentru Rulada din ceafa de porc cu castraveti acri COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania