Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Papanasi moldovenesti

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-15
9.3/10 din 11 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Papanasi moldovenesti

Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara.

Ingrediente

  • 2 linguri de gris;
  • 400 g de branza de vaci;
  • 2 linguri de faina;
  • 2 oua.
  • untura pentru prajit;
  • sare.

Mod de Preparare Papanasi moldovenesti

  • se separa galbenusurile de albusuri;
  • se bat albusurile spuma;
  • se freaca bine branza cu galbenusurile, faina, gris, sare, iar la sfarsit se adauga albusurile;
  • se incinge untura;
  • se fac galustisoare turtite de papanasi, se trece degetul aratator prin faina si se roteste circular pentru a obtine un cerc in mijloc, apoi se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc;
  • pe masura ce se prajesc, se scot si se pun pe o bucata de hartie pentru a se scurge de excesul de grasime.

Mod de servire

Se servesc cu smantana sau dulceata de fragute.

+ adauga comentariu pentru Papanasi moldovenesti COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania