
Tochitura moldoveneasca la tigaie
Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciulama modoveneasca de rinichi
Ciulama de rinichi de porc.
Ingrediente
- 400 g de rinichi de porc;
- 60 ml de ulei;
- 25 g de unt;
- 100 g de faina;
- 1 ceapa mica;
- 2 morcovi;
- 50 g de telina;
- 5 ml de otet;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciulama modoveneasca de rinichi
- se spala si se curata rinichii, se lasa o jumatate de ora in apa rece cu otet, dupa care se oparesc in apa clocotita, se taie marunt si se pun sa fiarba, aproximativ o ora, in apa cu putina sare;
- ceapa, morcovii si telina se curata, se spala, se taie in sferturi, iar, dupa ce s-au spumat rinichii, se adauga la fiert;
- faina se dizolva in tot atata apa, apoi se inabusa intr-o cratita cu ulei incins; se amesteca permanent cu lingura de lemn, apoi se mai subtiaza cu o cana de apa calda;
- se adauga rinichii si se mai fierb o jumatate de ora;
- se serveste calda, cu o lingura de unt si patrunjel tocat deasupra, alaturi de mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.