Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Ciuperci ciobanesti

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-10-31
7.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciuperci ciobanesti

Aperitiv rapid si usor de preparat, dar tare gustos.

Ingrediente

  • 1,5 kg de ciuperci cu palarie mare (manatarci, pastraviori de fag, bureti serpesti, craite etc.);
  • 150 g de slanina afumata;
  • 200 g de branza de burduf;
  • 150 g de urda;
  • piper.

Mod de Preparare Ciuperci ciobanesti

  • se taie piciorusul ciupercilor, dupa care acestea se spala si se aranjeaza intr-o tava;
  • piciorusele si slanina se toaca marunt, cu cutitul, si se pun in palarii;
  • se framanta urda cu branza si se adauga peste tocatura;
  • se pipereaza;
  • se frig pe jar slabit, cu foarte putina apa pe fundul tavii, pana se rumeneste putin branza.

Mod de servire

Se poate servi cu un vin sec.

+ adauga comentariu pentru Ciuperci ciobanesti COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania