Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciuperci la gratar cu slanina si branza

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2016-01-26
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciuperci la gratar cu slanina si branza

Ciuperci umplute cu slanina facute la gratar, cu branza rasa si mujdei.

Ingrediente

  • 500 g de ciuperci;
  • 200 g de slanina;
  • 200 g de telemea de oi;
  • 50 ml de ulei;
  • 1 capatana de usturoi;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciuperci la gratar cu slanina si branza

  • ciupercile se curata, se indeparteaza piciorusele, se spala sub un jet de apa rece, apoi se lasa la scurs, se usuca intr-un servet curat si se sareaza;
  • se taie slanina in cubulete, pe fiecare palarie de ciuperci punandu-se cateva bucatele;
  • se incinge bine gratarul, se unge cu ulei sau cu untura, dupa care se pun la fript ciupercile, cu slanina in sus;
  • dupa ce s-au fript, se scot intr-un vas incalzit in prealabil, iar peste ele se rade telemeaua de oi proaspata sau se toarna un mujdei preparat din usturoi pisat, apa rece si sare.

+ adauga comentariu pentru Ciuperci la gratar cu slanina si branza COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania