Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciuperci marinate

Reteta adaugata de catre noana in data de 2011-02-27
9.0/10 din 4 voturi


Descriere Ciuperci marinate

Ciupercile marinate sunt un preparat delicios pentru sezonul rece, fiind preferate ciupercile tinere, proaspete, cu o colorare usor inchisa.

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci de cultura;
  • 1 litru otet;
  • 100 ml ulei;
  • 1 lingura sare;
  • 1 lingura sare;
  • 1 lingura boabe de mustar.

Mod de Preparare Ciuperci marinate

  • se rupe piciorul ciupercilor, se spala palariile;
  • se pun la fiert, un sfert de ora la foc mic, in apa cu sare;
  • se acurg, se aseza în borcan;
  • se fierbe 1 litru otet cu 2 litri apa, 1 lingura rasa de sare si 1 lingura boabe de mustar;
  • se toarna peste ciuperci;
  • se adauga si putin untdelemn, se leaga borcanul si se da la rece pentru marinare.

Mod de servire

Se servesc alaturi de orice garnitura sau tip de friptura.

+ adauga comentariu pentru Ciuperci marinate COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania