Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciuperci pane cu branza de burduf

Reteta adaugata de catre monica in data de 2013-10-08
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciuperci pane cu branza de burduf

Ciuperci umplute cu rosii si branza de burduf, gatite pane.

Ingrediente

  • 1/2 kg de ciuperci cu palarii mai mari;
  • 200 g de branza de burduf;
  • 2 oua;
  • 3-4 linguri de faina;
  • 1 rosie;
  • ulei.

Mod de Preparare Ciuperci pane cu branza de burduf

  • ciupercile se spala si se curata, scotandu-le piciorusele, iar rosiile se taie cubulete;
  • in fiecare palarie de ciuperca se pune un cubulet de rosie si se astupa cu un strat de branza de burduf, presarand bine;
  • ouale se amesteca cu faina; prin aluatul obtinut se trec ciupercile si se prajesc in ulei;
  • se servesc pe un platou tapetat cu frunze de salata verde.

+ adauga comentariu pentru Ciuperci pane cu branza de burduf COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania