Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Conopida la cuptor ca-n Ardeal

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-09
7.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Conopida la cuptor ca-n Ardeal

Conopida cu carne macinata, rosii, smantana, oua si branza de burduf, la cuptor.

Ingrediente

  • 1 conopida;
  • 500 g de carne tocata;
  • 3 rosii;
  • 3 oua;
  • 100 g de branza de burduf;
  • 4 linguri de ulei;
  • 3 linguri de pesmet;
  • 3 linguri de smantana;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Conopida la cuptor ca-n Ardeal

  • conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa sarata;
  • carnea tocata se prajeste cu 2 linguri de ulei, sare si piper dupa gust;
  • jumatate din buchetele se aseaza intr-o tava unsa cu 2 linguri de ulei si tapetata cu pesmet, iar deasupra se pune carnea;
  • restul de conopida se aseaza peste carne, apoi se toarna smantana batuta cu ouale si rosiile taiate felii;
  • deasupra se presara branza de burduf si se da tava la cuptor pentru 20 de minute;
  • cand este gata, se poate presara marar tocat.

+ adauga comentariu pentru Conopida la cuptor ca-n Ardeal COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania