Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Snitel ca la Beius

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Snitel ca la Beius

Carne de vitel trasa in faina si prajita, apoi data la cuptor cu sos de ceapa, telina si bulion.

Ingrediente

  • 900 g de carne de vitel;
  • 80 g de faina;
  • 25 g de zahar;
  • 60 g de ceapa;
  • 100 g de untura;
  • 120 g de bulion de rosii;
  • 60 g de telina;
  • 25 g de sare.

Mod de Preparare Snitel ca la Beius

  • carnea se curata de vine si pielite, se spala si se taie in parti egale, care se bat cu ciocanul, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in untura bine incinsa, pe ambele parti;
  • cand sunt gata, se scot, iar in grasimea ramasa se calesc ceapa si telina tocate marunt, apoi se rumeneste faina, care se stinge cu bulionul desfacut in putina apa;
  • se adauga zaharul si restul de sare, se lasa la clocot mic 10 minute, dupa care sosul se strecoara peste snitele;
  • se da totul la cuptor 15 minute.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de cartofi natur, orez fiert sau piure de linte.

+ adauga comentariu pentru Snitel ca la Beius COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania