Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Cotlet de porc ca la Jimbolia

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-09
9.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cotlet de porc ca la Jimbolia

Carne inmuiata in sos de ceapa si smantana, intalnita in Banat.

Ingrediente

  • 6 cotlete;
  • 2 cepe;
  • 1 lingura de faina;
  • 250 g de smantana;
  • untura;
  • sare, boia.

Mod de Preparare Cotlet de porc ca la Jimbolia

  • cotletele se bat, se sareaza si se pun la rece jumatate de ora;
  • se prajesc apoi pe ambele parti, iar dupa se scot intr-o cratita;
  • ceapa se taie marunt si se rumeneste in grasimea ramasa, impreuna cu faina si putina boia;
  • se stinge cu apa, se lasa sa dea in cateva clocote si se toarna peste carne, lasandu-le sa fiarba impreuna, inca 15 minute;
  • la sfarsit se adauga smantana si se mai lasa cateva clocote.

+ adauga comentariu pentru Cotlet de porc ca la Jimbolia COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania