Chiftele din legume
Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crenvursti in aluat
Crenvursti in aluat, un aperitiv simplu, dar gustos.
Ingrediente
- 600 g de crenvursti;
- 200 g de faina;
- 200 g de unt;
- 100 g de smantana;
- 1 ou;
- sare.
Mod de Preparare Crenvursti in aluat
- se freaca faina cu untul, smantana si un praf de sare, pana se obtine un aluat, care se strange in forma sferica si se lasa la rece, pentru vreo cateva ore;
- dupa aceea, se intinde o foaie subtire si se taie in dreptunghiuri, cu lungimea mai mare decat cea a crenvurstilor;
- se infasoara crenvurstii in bucatile de aluat, marginile fiind lipite cu albus de ou, iar partea superioara se unge cu galbenus;
- se pun intr-o tava uscata, fara grasime, lasandu-se pana se rumenesc.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.