7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Ciorba pescareasca

Ciorba pescareasca

Sanatoasa, usoara si gustoasa - asa ar putea fi descrisa ciorba pescareasca specifica zonei dobrogene. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Deschiderea Muzeului Antipa, amanata din nou. Afla pentru cand si vezi noile dotari

Foto: antipa.ro

Vesti proaste pentru cei care planuiau sa mearga in vizita la Muzeul de Istorie Naturala „Grigore Antipa” din Bucuresti. Directorul institutiei a anuntat ca portile muzeului raman inchise si pe perioada verii, din cauza renovarii. Lucrarile au inceput in urma cu mai bine de doi ani, iar marea deschidere a mai fost amanata de cateva ori.

„Cu siguranta se va deschide in septembrie. Acum mai sunt cateva lucruri in curs de executare si nu vrem sa sesizeze vizitatorii lipsurile. Daca tot a fost inchis doi ani si jumatate, de la inceputul anului 2009, macar expozitia sa fie gata cap-coada”, a declarat directorul Muzeului Antipa, Dumitru Murariu, pentru verticalnews.ro.

Renovari prelungite

Lucrarile de modernizare a Muzeului Antipa au inceput in luna ianuarie a anului 2009. Deschiderea urma sa aiba loc initial in luna octombrie a anului trecut. Insa, din cauza unor intarzieri de plati catre firma care se ocupa de renovare, aceasta a fost amanata pentu luna aprilie a acestui an. Portile au ramas insa inchise, iar termenul amanat din nou pentru jumatatea lunii iunie.

Directorul institutiei sustine ca in ultimele doua luni de vara, cei mai multi dintre bucuresteni oricum parasesc orasul pentru a pleca in vacanta. Astfel, inceputul toamnei ar fi un moment mult mai potrivit pentru inaugurare.

Dotari si tarife

La ora actuala, sunt finalizate demisolul si parterul. La etaj se asteapta inca o serie de piese comandate si cateva plante. In plus, la sectorul de anatomie nu au sosit inca o serie de mulaje realizate de o firma din Germania.

Cel mai probabil, dupa deschidere, un bilet pentru adulti va costa 10 lei, unul pentru elevi si copii 5 lei, iar cel pentru elevi sositi in grupuri mari va fi mai mic de 5 lei, conform directorului muzeului.

Dotarile Muzeului includ cinci sali in care se vor proiecta documentare, 30 de diorame, 66 de infotouch-uri, proiecții 3D, o sala multimedia pentru conferinte, un laborator pentru copii, o cafenea si un magazin de suveniruri.

Tur virtual

Pana la deschiderea propriu-zisa a Muzeului Antipa, cei care doresc sa efectueze totusi o vizita o pot face printr-un tur virtual pus la dispozitie pe site-ul institutiei.

Proiectul este intitulat „Grigore Antipa - Muzeul Virtual al Biodiversitatii” si a fost demarat in primavara lui 2009. Acesta va continua si dupa redeschiderea expunerii permanente.






 

Etichete: Muzeul Antipa deschidere amanata renovari dotari tarife director Dumitru Murariu

"Deschiderea Muzeului Antipa, amanata din nou. Afla pentru cand si vezi noile dotari" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Deschiderea Muzeului Antipa, amanata din nou. Afla pentru cand si vezi noile dotari COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania