Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Dovleac copt cu parmezan

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-10-04
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Dovleac copt cu parmezan

Dovleac cu parmezan la cuptor.

Ingrediente

  • 1 kg de dovleac;
  • 100 g de unt;
  • 100 g de parmezan;
  • 2 linguri de pesmet;
  • sare.

Mod de Preparare Dovleac copt cu parmezan

  • dovleacul se curata, se spala, se taie si se pune la fiert pentru vreo 5 minute, in apa clocotita in care s-a dizolvat putina sare, apoi se scoate cu spumiera si se scurge bine de apa;
  • se ia o tava intinsa, se unge bine cu unt, dupa care se aranjeaza bucatile de dovleac, peste care se rade parmezanul si se adauga sare, dupa gust;
  • se introduce tava la cuptor, la foc potrivit, unde se lasa pana se rumeneste dovleacul;
  • intre timp, se incinge restul de unt intr-o tigaie, se adauga pesmetul si se lasa pana se rumeneste, amestecand mereu;
  • dupa ce se scot bucatile de dovleac din cuptor, se presara deasupra pesmetul rumenit.

+ adauga comentariu pentru Dovleac copt cu parmezan COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania