![](/static/images/reteta-sapt.png)
Mancare de castraveti murati
O tocanita cu carne specific gorjeneasca, usor acrisoara, dar placuta si proaspata, atat iarna, cat si vara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
![Calculeaza Ruta](http://www.skytrip.ro/_include/gui/title-calculeaza-ruta-right.png)
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Castelul Kemeny din SancraiAlba
- Manastirea Sfanta Treime din Moiseni Satu-Mare
- Rezervatia naturala Magura cu ghimpi de la PatarsArad
- Colectia Bibliotecii Seminarului Teologic Ortodox CaransebesCaras-Severin
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Prajitura de post
Buna si aromata, pentru cand va e dor de dulce.
Ingrediente
- 12 mere;
- 12 nuci macinate;
- 3 cani de faina;
- 2 cani de zahar;
- 1 cana de ulei;
- 1 lingura de otet;
- praf de copt;
- mirodeniile preferate (de exemplu, scortisoara).
Mod de Preparare Prajitura de post
- merele se rad si se amesteca cu faina, zaharul, uleiul, nucile macinate, mirodeniile si praful de copt stins in otet;
- dupa ce s-a omogenizat si a inceput sa se intareasca, compozitia se pune intr-o tava tapetata cu faina si se baga la cuptor; primele 5 minute se da la foc iute, apoi urmatoarele 30-35 de minute la foc domol;
- dupa ce se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in formele dorite.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.