Cozonac bucovinesc
Cozonacul este o prajitura traditionala in Romania, fiind oricand binevenit la masa, atat de Sarbatori, cat si in oricare alta zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rosii pane
Rosii pane, servite cu mujdei de usturoi si marar tocat.
Ingrediente
- 3-4 rosii (tari si carnoase);
- 2 catei mari de usturoi;
- 2-3 linguri de faina;
- 2 oua;
- 5-6 linguri de ulei;
- 1 legatura de marar;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Rosii pane
- rosiile se taie rondele, apoi se sareaza si se pipereaza; mararul se toaca, iar din usturoi se prepara mujdei;
- ouale se bat cu putina sare si jumatate din cantitatea de marar tocat;
- rosiile se dau prin oua, faina si iar oua, dupa care se pun la prajit in ulei (nu se pune prea mult ulei in tigaie, se adauga pe masura ce scade, pentru a nu se inmuia rosiile);
- se intorc pe ambele parti, iar cand sunt gata se servesc cu mujdei si marar tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.