
Bors de fasole vere cu taitei de casa
Cu discrete arome de usturoi si cimbru, borsul de fasole verde cu taitei se presara cu leusean si se serveste cu pofta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Statuia lui Mihai Eminescu din ConstantaConstanta
- Biserica Evanghelica din Tarpiu devenita Ansamblul Bisericii OrtodoxeBistrita-Nasaud
- Rezervatia Naturala Poieni CarbunarieiIasi
- Turnul de apa din TimisoaraTimis
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Dovlecei taranesti
Cand te saturi de atata carne, incearca aceasta specialitate!
Ingrediente
- 2 kg de dovlecei;
- 1 blid de faina;
- 1 capatana de usturoi;
- 1 ceasca de ulei;
- 1 legatura de marar;
- sare si piper.
Mod de Preparare Dovlecei taranesti
- se taie rondele groase de dovlecei, se trec prin faina si se prajesc in ulei;
- se curata usturoiul, se piseaza cu un praf de sare;
- se taie marunt mararul verde;
- din pisatura de usturoi, 1 lingura de ulei, 1 paharel de apa, marar si sare, se prepara un sos care se toarna pe dovlecei, sa dea doar intr-un singur clocot.
Mod de servire
Se pot servi cu mujdei.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.