7,298 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Drob de miel

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
8.8/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Drob de miel

Acest preparat este numit pe alocuri placinta de cighir.

Ingrediente

  • 1 kg de maruntaie de miel: ficat, inima, plamani, rinichi, splina;
  • 2 cepe;
  • 150 g de unt;
  • 6 oua mari (sau doar 2, daca nu se pune smantana);
  • 3 legaturi de ceapa verde;
  • 3 legaturi de usturoi verde;
  • 1 pahar de smantana;
  • verdeata (marar, patrunjel);
  • sare si piper;
  • 1 prapur de miel.

Mod de Preparare Drob de miel

  • se spala prapurul, se lasa in apa rece;
  • se spala maruntaiele in cateva ape, apoi se oparesc scurt in apa clocotita;
  • se fierb in apa cu praf de sare 30 de minute de la primul clocot si se scot;
  • dupa ce se racesc, se toaca din cutit, marunt;
  • ceapa (si cea uscata si cea verde), usturoiul, verdeata se toaca maruntel;
  • ceapa uscata se pune in unt la prajit;
  • cand s-a inmuiat si s-a stravezit putin, se adauga tocatura, se sfaraie inca 5 minute, se ia prajeala de pe foc, se scurge bine de grasime si se raceste;
  • ouale se bat cu sare si piper;
  • se amesteca toate:tocatura, ceapa ramasa, ouale si smantana;
  • prapurul se scurge de apa, se intinde fin si se umple cu amestecatura de mai sus;
  • se unge bine tava ca de cozonac cu unt, se potriveste drobul in forma asta si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Mod de servire

Se serveste cu pelin rece.

+ adauga comentariu pentru Drob de miel COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania