Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Dulceata de caise umplute cu nuci

Reteta adaugata de catre monica in data de 2013-10-08


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Dulceata de caise umplute cu nuci

O reteta inedita de dulceata - caise umplute cu miez de nuca.

Ingrediente

  • 40 de caise;
  • 1, 250 kg de zahar;
  • 1 lamaie;
  • miez de nuca;
  • 3 pahare de apa.

Mod de Preparare Dulceata de caise umplute cu nuci

  • fructele tari si coapte se curata de coaja si se pun timp de 2 ore in apa de var; se spala apoi in apa rece si li se scot samburii;
  • se umplu cu miez de nuca si se pun la zvantat;
  • apa se fierbe cu zaharul, iar cand siropul e bine legat, se adauga caisele;
  • se lasa dulceata la o parte timp de 15 minute, dupa care se pune la fiert, miscand cratita din cand in cand, pentru a nu se lipi fructele;
  • cand e aproape gata, se pune zeama de lamaie.

+ adauga comentariu pentru Dulceata de caise umplute cu nuci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania