7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Reteta este o combinatie grozava intre urda, mararul verde si puternic aromat si smantana. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 3 voturi

Fantoma unei fetite, fotografiata in Bucegi: „Nu sunt legende, exista cu adevarat”

Fantoma unei fetite, fotografiata in Bucegi: „Nu sunt legende, exista cu adevarat”

Romania este o tara plina de obiective turistice unice si fascinante care atrag anual milioane de vizitatori. Fie ca vorbim despre zona litoralului, fie despre cea montana, tara noastra nu duce deloc lipsa de atractii pentru turistii romani si mai ales pentru cei de peste hotare. De la pesteri nesfarsite la chei si stanci cu forme deosebite, de la peisaje naturale la orase medievale pline de castele si legende faimoase, Romania este gata oricand sa-si intampine oaspetii cu locuri si clipe de neuitat. Skytrip.ro va prezinta zilnic un obiectiv romanesc de neratat.

O turista din masivul Bucegi a avut parte de o experienta cel putin stranie, in ajunul Adormirii Maicii Domnului. Femeia a surprins intr-o fotografie silueta unei fetite care insa nu se afla acolo. Fotografia a fost trimisa unei publicatii din Bucuresti, care a luat apoi legatura cu femeia respectiva. Fotografia a fost realizata pe 14 august, pe malul Lacului Bolboci, din zona Cheile Zanoagei. Fetita care apare in poza nu pare sa aiba mai mult de 12 ani si are bratul stang ridicat in aer, ca si cum ar incerca sa ii impiedice pe oameni sa treaca pe acolo.   "Cand am realizat aceasta fotografie ma aflam in autoturismul personal, alaturi de un grup de prieteni, si mergeam pe marginea Lacului Bolboci, de la Cabana Zanoaga spre Pestera Ialomicioarei. Pentru ca drumul este anevoios, se circula cu 5-6 km/ora, uneori pe o singura banda, si ne grabeam ca sa nu se intunece, faceam poze cu aparatul scos pe geam. La un moment dat, in dreptul Lacului Bolboci, privind prin obiectiv, am avut senzatia ca vad o fetita pe margine cum imi face semne cu mana, dar cand m-am uitat mai bine nu era nimeni acolo. Cu toate astea, am avut o reactie necontrolata, am apasat pe declansator si... am facut poza", a povestit pentru Cancan martora straniului fenomen. 

Nu a putut sterge fotografia 

"Cred ca am fotografiat fantoma unei fetite, le-am spus amicilor mei si le-am intins aparatul ca sa se convinga. Am avut senzatia ciudata ca fantoma e pe urmele noastre si am intors capul. Nimic. Ne-am uitat insa la imaginea de pe aparat si ne-am infricosat”, si-a continuat femeia relatarea. 

„Am crezut ca este semn rau si am vrut sa sterg fotografia. Doar am vrut, pentru ca de putut nu am putut. Poza aceasta nu a vrut sa se stearga din aparat", a mai precizat aceasta. 

Salvamontistii confirma 

Unii salvamontisti din Busteni sustin ca povestea femeii nu este nici pe departe o inventie si ca astfel de aparitii inexplicabile au mai avut loc in trecut. 

"In jurul Pesterii Ialomicioara, care este destul de aproape de lac, sunt anumite zone unde unora - nu oricui - le ies pe fotografie anumite entitati care nu au un contur clar. De exemplu, unor prieteni de-ai mei le-a iesit odata o entitate ca o mireasa, ca o tipa intr-o rochie alba. Cred ca sunt niste spirite care iti apar, si probabil spirite de buna-credinta, numai cand esti pregatit. Nu sunt legende, ci exista cu adevarat si apar in fotografia ta in anumite momente, daca ai tu deschidere sufleteasca spre ele", a explicat unul dintre angajatii Salvamont. 

Alte aparitii bizare 

Astfle de aparitii ciudate aumai fost semnalate in mai multe zone din Romania. Un caz devenit celebru, despre care s-a scris si peste hotare, a fost consumat la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Intr-o fotograife realizata in interiorul Castelului se poate distinge, intre doi stalpi, o presupusa silueta a unei fantome. Imaginea a fost surprinsa in urma cu doi ani, cand a fost preluata de mai multe publicatii, alimentand astfel un nou mister in jurul Castelului Huniazilor. 

O alta aparitie paranormala a fost semnalata in Padurea Radovan, unde localnicii sustin ca rataceste sufletul unei tinere care si-a pus capat zilelor dupa ce a fost batjocorita de un barbat. Fata credea ca poarta in pantece un copil nedorit cu acel barbat, lucru care s-a dovedit, insa, a fi fals, dupa moartea tinerei. 

Citeste aici mai multe despre fantoma miresei din Padurea Radovani 

Etichete: Bucegi fantoma fetita fotografiata Lacul Bolboci Cheile Zanoagei legenda Castelul Corvinilor

"Fantoma unei fetite, fotografiata in Bucegi: „Nu sunt legende, exista cu adevarat”" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Fantoma unei fetite, fotografiata in Bucegi: „Nu sunt legende, exista cu adevarat” COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania